Uw Brug tussen Business en IT

E2E-bridge

 

De E2E-Bridge als verbindend middel tussen business en IT.

 

 

Al heel lang proberen grote spelers in de markt, zoals bijvoorbeeld Microsoft en IBM, methodes te ontwikkelen die systeemontwikkeling inzichtelijker maken. In de praktijk blijken echt vernieuwende methodes over het algemeen niet bij dit soort grote spelers ontwikkeld te worden. Het zijn vaak de nichespelers die met baanbrekende oplossingen komen.

 

 

Zo heeft Scheer E2E AG uit Basel Zwitserland op basis van 20 jaar ervaring een methode ontwikkeld waarbij één van de belangrijkste doelstellingen was het oplossen van de eeuwige discrepantie tussen draaiend systeem en documentatie. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een unieke oplossing op basis van executable UML; de E2E-Bridge.

 

 

Met slecht een 5 tal modellen uit de BPM methodologie zijn zij in staat met de E2E-Bridge geautomatiseerde oplossingen volledig in te richten zonder beperkingen.

 

 

Zie ook: connectforce.nl

 

 

Mede doordat de E2E-bridge in staat is moeiteloos te integreren met andere systemen en databases (Microsoft-, SAP- en Oracle-gecertificeerd) en daarnaast platform onafhankelijk is, is de E2E-Bridge in ieder landschap in te passen. Het is in staat alle IT-elementen naadloos met elkaar te verbinden.

 

 

De E2E-Bridge is: innovatief, eenvoudig in gebruik, SOA, Agile, integreerbaar en verbindend.
Kijkt u eens op de site van E2E naar de referenties. U zult verbaast staan.

 
BEBBIT is uitstekend in staat, indien gewenst, uw eigen IT-mensen (analisten, ontwerpers) op te leiden in het gebruik van de E2E-Bridge. Binnen enkele weken bent u in staat binnen uw eigen bedrijf alle voordelen van deze innovatie volledig te benutten.