Uw Brug tussen Business en IT

Ervaring

 

BEBBIT heeft ruim 30 jaar ervaring op het snijvlak van Business en IT.

 

Deze ervaring is opgebouwd in zeer diverse rollen in zowel commerciële organisaties als overheidsorganisaties. Ooit begonnen in het testvak. Van daaruit doorgegroeid naar functioneel ontwerp, informatie analyse en business analyse.
Ruime ervaring met de gebruikerskant van systemen is opgebouwd als functioneel beheerder,  testmanager, changemanager en projectmanager.

 

Internationale ervaring is opgedaan in samenwerking met Indiërs (Satyam) voor outsourcing van ICT realisatie naar India voor een grote telecom aanbieder.

 

Ervaring met elektronische dienstverlening is onder andere verkregen als projectmanager in de landbouwsector alsmede als businessanalist in het kinderopvangdomein.

 

Tevens als business-analist aan de voet gestaan van diverse wetgevingstrajecten, waarbij zowel proces- als systeeminrichting van de grond af aan moest worden opgebouwd.

 

Recente ervaringen liggen op het terrein van het uitvoeren van consequentiestudies en uitvoeringstoetsen waarbij alle COMPAFIJTH aspecten zijn uitgediept, waaronder ook het opstellen van de bijbehorende businesscases. In de daaruit voortvloeiende vervolgtrajecten als business vertegenwoordiger betrokken bij de realisatie op basis van de agile/scrum methodiek van de benodigde ICT-systemen.

 

In al deze rollen is de kern van de activiteiten steeds gericht (geweest) op het verbinden van Business en IT.